املاک نبوغ
صفحه اصلی
سپردن ملک
برای فروش
برای اجاره
در خواست ملک
برای خرید
برای اجاره
جستجو ملک
فایل های ویژه
اخبار و نکات ملکی
سوالات متداول
درباره ما
ارتباط با ما
صفحه اصلی
جستجوی ملک
سپردن ملک برای فروش
سپردن ملک برای اجاره
در خواست برای خرید
در خواست برای اجاره
فایل های ویژه
اخبار و نکات ملکی
سوالات متداول
درباره ما
ارتباط با ما
قانون مالیات بر خانه های خالی تصویب شد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی دیروز، قانون مالیات بر خانه های خالی را تصویب کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی بررسی جزئیات طرح دو فوریتی مالیات بر خانههای خالی را در دستور کار قرار دادند. بنابر ماده واحده این طرح، ماده ۵۴ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم به این ترتیب اصلاح شد؛ مالکان هر واحد مسکونی واقع در کلیه شهرهای بالای یکصد هزار نفر جمعیت که به استناد سامانه ملی املاکَ و اسکان کشور موضوع تبصره (۷) ماده (۱۶۹) مکرر این قانون، در هر سال مالیاتی در مجموع بیش از چهار ماه به عنوان خانه خالی شناسایی شوند، به ازای هر ماه بیش از زمان مذکور، بدون لحاظ معافیتهای تبصره (۱۱) ماده (۵۳) این قانون، به صورت ماهانه مشمول مالیاتی برمبنای مالیات بر درآمد اجاره می شود به این ترتیب که باید در سال اول- معادل شش برابر مالیات متعلقه؛ سال دوم- معادل دوازده برابر مالیات متعلقه و در سال سوم به بعد- معادل هجده برابر مالیات متعلقه مالیات بپردازند.
بنابر این مصوبه؛ واحدهای نوساز پس از دوازده ماه و در پروژه های انبوه سازی پس از هجده ماه از پایان مهلت اتمام عملیات ساختمانی مندرج در پروانه ساخت موضوع ماده (۱۰۰) قانون شهرداری مصوب ۱۱ تیر ۱۳۴۴ مشمول مالیات موضوع این ماده میشوند.
نمایندگان به موجب این ماده سازمان امور مالیاتی را موظف کردند با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، یک ماه قبل از اتمام مهلتهای مذکور، اخطار لازم را به مالک واحد یا به کدپستی محل آن ارسال دارد؛ نرخهای تعیین شده در این مصوبه برای خانه های خالی متعلق به اشخاص حقوقی خصوصی، عمومی و دولتی از قبیل دستگاه های موضوع ماده (۵) قانون خدمات کشوری مصوب ۸ مهر ۱۳۸۶، ماده (۵) قانون محاسبات عمومی کشور مصوب ۱ شهرویور ۱۳۶۶ ماده (۲۹) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه کشور مصوب ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ دو برابر میزان مذکور است.
.
بنابر تبصره ۱ این ماده واحده؛ سرپرستان خانوار مکلفند اقامتگاه اصلی خانوار را حداکثر ظرف مدت دو ماه پس از انتشار دستورالعمل مذکور در تبصره (۱) این ماده، در سامانه املاک و اسکان کشور ثبت نمایند. علاوه بر اقامتگاه اصلی، هر خانوار میتواند حداکثر یکی از واحدهای تحت تملک خود در شهر غیر از محل اقامتگاه اصلی را به عنوان اقامتگاه فرعی ثبت کند. اقامتگاههای موضوع این تبصره معاف از مالیات مندرج در این ماده است.
نمایندگان در تبصره ۹ مصوب کردند که ثبت اطلاعات اشخاص به عنوان مالک در سامانه املاک و اسکان کشور، حق مالکیت برای اشخاص ایجاد نمیکند و مبنای مالکیت جهت استفاده در دستگاه های اجرایی یا محاکم قضائی نیست. مرجع رسیدگی به اعتراض مالک واحد مسکونی نسبت به خالی بودن آن، هیات حل اختلاف موضوع ماده (۲۴۴) این قانون است. در این موارد، نماینده وزارت راه و شهرسازی مکلف است مستندات سامانه املاک و اسکان را در جلسه هیات حل اختلاف مالیاتی ارائه نماید.
ر اساس تبصره ۱۰؛ وزارت راه و شهرسازی مکلف است با همکاری سازمان امور مالیاتی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آئیننامههای اجرایی این ماده شامل تعیین نحوه دسترسی سازمان امورمالیاتی و سایر دستگاهها به سامانه املاک و اسکان کشور، مصادیق خدمات تبصره (۲) این ماده، نحوه تشخیص املاک غیرقابل فروش، نحوه تشویق گزارشگری مردمی و سایر آییننامههای مرتبط مرتبط را حداکثر دو ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون تهیه و ابلاغ نماید.
نمایندگان وزیر راه و شهرسازی را موظف کردند: در سال اول اجرای این ماده هردوماه یکبار گزارش پیشرفت اجرای آن را به کمیسیونهای اقتصادی و عمران مجلس شورای اسلامی ارائه نماید. معاون یا مدیران مربوطه در وزارت راه و شهرسازی، سازمان امور مالیاتی و دیگر کارکنان دستگاه های اجرایی که از اجرای این ماده استنکاف نمایند به انفصال موقت درجه شش محکوم می گردند.
قالیباف در جریان ارائه پیشنهادات نمایندگان در تبصره چهار ماده واحده طرح دو فوریتی مالیات بر خانههای خالی گفت: نمایندگان دقت کنند که قصد این قانون گرفتن مالیات نیست زیرا اخذ مالیات در قوانین دیگر آمده است.
وی افزود: قصد این قانون این است که از خانههایی که از پول و سرمایه کشور ساخته شده است در سفته بازیها قرار نگیرد.
سه شنبه بیست و هشتم مرداد ۹۹
کلمات کلیدی
مالیات ،خانه های خالی
-تبلیغات-
مجموع خدمات املاک نبوغ
طراحی،نظارت واجرای پروژه های لوکس
مشارکت در ساخت
سپردن ملک
درخواست ملک
اخبار و قوانین ملکی
قالیباف: مجلس هفته آینده وضعیت بازار مسکن و بورس را بررسی میکند
وضعیت بازار مسکن در بالا و پایین تهران
چرا افزایش قیمت مسکن متوقف نمیشود؟ | پیشبینی تکانه در بازار مسکن پس از ریزش بورس
سهم یک میلیاردی ها در فروش مرداد ماه بازار مسکن
سیاسیکاری در بازار مسکن | دولت انگلیس به ساختوساز کورکورانه مجوز داد
پیشبینی آینده بازار مسکن تهران
فروشندهها در بازار مسکن زیاد شدند
بازار مسکن در هفته اول شهریور چه وضعیتی داشت؟
دلالان به جان بازار مسکن افتادند / شیوع قیمت سازی
درمان موقت بازار مسکن با وام ودیعه
مالیات خانههایخالی احتکار مسکن را از بین نمیبرد | فرمول ضد احتکار در بازار مسکن چیست؟
بازار مسکن به روایت مصطفی قلی خسروی
آخرین وضعیت بررسی طرح نمایندگان برای ساماندهی بازار مسکن در کمیسیون عمران مجلس
پدیده عجیب در بازار مسکن ؛پرینت حساب بانکی بیاور تا بتوانی ملک را ببینی
رشد قیمت مسکن تا کجا ادامه دارد؟ پیشبینی بازار مسکن در ماههای آینده
نامه الهیان به آیتالله رئیسی درباره وضعیت بازار مسکن
تعیین سقف قیمتی بازار اجاره نیاز به مصوبه قانونی دارد
۱۰۰ هزار متقاضی ودیعه مسکن به بانک معرفی شدند
اثر احتمالی بورس قرمزپوش بر بازار اجاره مسکن
سبقت ملکی حاشیه از متن
جا خالی دادن مالکان خانههای خالی از مالیاتستانی
معرفی واجدین شرایط دریافت وام اجاره به بانکها تا 20 مرداد
قانون مالیات بر خانه های خالی تصویب شد
متقاضیان میتوانند نسبت به پالایش مسکن ملی معترض یا منصرف شوند!!
قیمت مسکن در تهران و کاهش معاملات ملکی نسبت به سال 98
خبر کاهش ۵۸ درصدی معاملات مسکن تهران
بانوان سرپرستان خانوار با بیشتر از ۳۵ سال سن مشمول دریافت مسکن ملی می باشند
سوالات متداول
اگر مستأجر اجارهبها نپردازد و یک ماه از مدت اجاره باقیمانده باشد، برای تخلیه ملک موجر چه اقدامی میتواند کند؟
اگر مشمول قانون روابط موجر و مستأجر سال 1376 باشد و از آن محل برای سکونت استفاده شده باشد، منعی در استفاده از شیوه تخلیه فوری وجود ندارد و ادعای سرقفلی منتفی است.
گر ملکی با کاربری مسکونی 18 سال پیش اجاره داده شده باشد و تاکنون بدون تمدید مدت اجاره، مستأجر از آن استفاده میکند آیا به واسطه گذشتن این مدت از طریق روش تخلیه فوری میتوان اقدام کرد؟
آیا با کپی اجارهنامه هم میتوان برای تخلیه فوری اقدام کرد؟
اگر موجر بابت اجارهبها از مستأجر طلبکار باشد آیا همزمان با تقاضای دستور تخلیه میتواند مطالبه اجور معوقه یا خسارت به ملک را نماید؟
اگر موجر بابت اجارهبها از مستأجر طلبکار باشد آیا همزمان با تقاضای دستور تخلیه میتواند مطالبه اجور معوقه یا خسارت به ملک را نماید؟
اگر مستأجر مبلغی به عنوان ودیعه یا قرضالحسنه نزد موجر داشته باشد، آیا باز هم موجر میتواند قبل از پرداخت آن دستور تخلیه بگیرد؟
اگر مدت اجاره تمام نشده ولی مستأجر اجارهبها پرداخت نمیکند، آیا میتوان از طریق شورای حل اختلاف ظرف یک هفته دستور تخلیه دریافت کنیم؟
اجارهنامههایی که فاقد کد رهگیری هستند آیا از طریق شورا امکان پیگیری دارند؟
آیا اجاره اماکن با کاربری تجاری و اداری هم مشمول مقررات تخلیه فوری میشوند؟
خیار غبن یعنی چه؟
اگر مالکِ ملکِ غیرتجاری در هنگام اجاره دادن، سرقفلی بگیرد چه حکمی دارد؟
مادر 80 ساله که مالک اپارتمان خودشون می باشد در غیاب من بدون دریافت وجه توسط داماد و دخترش جهت رفتن به کربلا اغفال می شود و جهت کل اپارتمان به دخترش وکالت کامل بلاعزل می دهد که سریعا ملک را بنام خودش می زند و من دیر فهمیدم 2 سال گذشته مادر ناراحت و پشیمان است حال چگونه باید سند را برگردانیم
ملكي فروخته شده و سند هم زده شده نزديك ٥٠ روز پيش خريدار براي جواز اقدام ميكنه جواز نميدن بنا به دلايلي سوال من اين است خريدار ميتونه ملك را به فروشنده برگردونه و پولش بگير
تماس با ما
جردن
تقاطع ظفر پلاک 93
021-88776965
NoboughRealestate@company.com
مدیریت:شهرام تی خوانی